Kundspecifika lösningar för ökad säkerhet

nefab_thomas_1024x684

För att ytterligare öka graden av säkra transporter har Tomas Vårqvist tillsatts som teknisk ingenjör på Nefab Edge Emballage. I denna roll är hans uppgift att utifrån respektive kunds behov, krav och önskemål utveckla kundspecifika specialemballage.

– Kraven på säkra transporter har ökat under senare år, och vi har märkt en ökad efterfrågan av att i huset kunna ta fram denna typ av lösningar till kunderna, säger Niklas Johansson.
Därav Tomas Vårqvists nya roll. Tomas har jobbat många år på Nefab Edge Emballage, bland annat som produktionsadministratör och med IT-frågor. Under 2022 har han dock iklätt sig rollen som teknisk ingenjör.

Hur känns det?
– Jättekul och spännande. Genom att vi nu tillhör Nefab-organisationen har vi helt andra möjligheter och resurser än tidigare att möta marknadens behov av specialemballage.

Beskriv vad du gör!
– Utifrån kundens specifika krav kan vi skräddarsy en lösning i Iron Cad. Vi kan dessutom printa ut en demoversion i miniatyr i vår 3D-skrivare för att kunna diskutera kring. Lägg därtill att vi kan jobba med olika former av foamlösningar, eller fyllningar, för att ytterligare skydda det som ska transporteras.

Var består kundnyttan i detta?
– Utöver det faktum att kunden får ett skräddarsytt specialemballage, som är säkrare, så kan vi dessutom kapa tiden från idé till färdig produkt, och det till ett billigare pris, när vi nu har hela processen i huset. Så har du behov av ett specialemballage – tveka inte att ta kontakt med oss på Nefab Edge Emballage!

Publicerades: oktober 12, 2022