Dags att planera för sommaren

nefab_webbnyhet_sommarleverans_1024x684px

Sommaren närmar sig med en rasande fart och det är dags att börja planera för att få sina leveranser i tid. Vi på Nefab Edge Emballage kommer att ha öppet för kundservice och utlastning under hela sommaren, men vår produktion kommer att vara stängd veckorna 29-30. Vi önskar därför få in eventuella beställningar senast den 2 juni för att kunna säkerställa våra leveranser.

Det är också bra om ni redan nu ser över era beställningar som behövs direkt efter semestern, då ledtiden från vår uppstart i vecka 31 är 14 dagar. Så finns det möjlighet – beställa även detta redan nu.

Se över dina behov och kontakta oss så snart som möjligt för en smidig hantering. Tack på förhand – och ha en skön sommar!

Har ni några funderingar är ni välkomna att ringa till oss.

Med vänliga hälsningar

Kundservice

Publicerades: maj 17, 2023