Ny platschef på plats

Tidigare platschefen Claes Ahlqvist (till höger i bild) hälsar Daniel Johansson välkommen till Nefab Edge Emballage.

Tidigare platschefen Claes Ahlqvist (till höger i bild) hälsar Daniel Johansson välkommen till Nefab Edge Emballage.

Vi säger välkommen till Daniel Johansson som är ny platschef hos oss på Nefab Edge Emballage. Den 27 mars tog han nämligen över taktpinnen efter Claes Ahlqvist. Daniel är 47 år och bor i Borås med sin sambo. Närmast kommer han från en tjänst som Workshop Manager på AP&T, som bland annat utvecklar och tillverkar kompletta produktionssystem, automationsutrustning, pressar och verktyg.
Varför blev det då Nefab Edge Emballage?
– Jag såg en annons på Linkedin och tyckte att det lät intressant. Verksamheten tilltalade mig och just det där att företaget har stora planer på expansion och tillväxt var något som jag gillade. Att där få en betydande roll med stor chans att påverka lät spännande.

Hur känns det då så här efter någon vecka?
– Det känns jättebra. Jag har blivit väl mottagen och här råder ett öppet klimat och alla verkar väldigt kompetenta och trevliga.

Hur väl insatt är du i branschen?
– Inte speciellt väl, men jag har 20 års erfarenhet inom industri och tillverkning och principerna är allt som oftast de samma. Sedan har jag ju ett bra bollplank i Niklas Johansson. Ibland kan det till och med vara en fördel att komma in med lite nya ögon från en annan bransch.

Och när du inte jobbar – vad gör du då?
– Jag tycker om att påta i trädgården och pyssla med huset. Sedan brukar min sambo och jag åka på lite enkla roadtrips över dagen, bland annat till kusten.

Välkommen i gänget!
– Tackar, det här ska bli riktigt kul!

Publicerades: april 20, 2023