Nytt lager i Borås för ökad service

edge_230123_1024x684

För att ytterligare öka servicegraden och tillgängligheten har Nefab Edge Emballage öppnat upp en ny anläggning i Knalleland i Borås från och med årsskiftet. Den nya enheten omfattar lager, pack och montage, och på plats finns ett drygt dussintal personer för att serva alla kunder i närområdet. Här får man som kund tillgång till färdigproducerade produkter ur standardsortimentet, typ pallar, kragar, lock och lådor. Beställningsrutinerna är desamma, vilket också medför lägre transportkostnader för det som levereras från just Boråsenheten.
– Genom att öppna upp i Borås kommer vi dels närmare våra kunder, dels frigör vi yta på våra anläggningar i Alingsås, vilket möjliggör ytterligare expansion. Inte minst när det gäller vårt behov av lager och att investera i ny teknik för en mer rationell produktion, berättar Niklas Johansson.
Adressen till den nya enheten i Borås är Evedalsgatan 5 i Knalleland och kontaktperson är Jonas Johansson. Honom når man på telefon 072-644 83 77 eller via mail jonas.johansson@nefab.com.

Publicerades: januari 20, 2023