Nytt sponsoravtal med AHK

IMG_1007_ahk2

Vi fortsätter vår stöttning till stadens stolthet Alingsås HK i deras kamp om SM-guldet i handboll. Nyligen tecknades ett nytt avtal med klubben och vi hoppas få vara med om ytterligare en bra handbollssäsong med många fina matcher – inte minst i Estrad Alingsås. AHK inleder årets seriespel i Handbollsligan på hemmaplan tisdag 11 september mot nykomlingen AIK från Solna. Som lite kuriosa kan nämnas att AIK tog över Ricoh HKs plats i högsta serien då dessa i maj 2018 upplöstes till förmån för just AIK Handboll som då spelade i division 2. AIK Handboll som grundades 1943 återvände därmed till högsta serien efter 38 år och efter att har varit vilande mellan 1980 och 2003. Man kan dock stoltsera med ett SM-guld som man vann 1951.

ahk_logga_3d_rgb

 

Publicerades: augusti 28, 2018