Linda Borg – ny ekonomiansvarig

_B2A1394

Den 1 september iklädde sig Linda Borg rollen som ny ekonomiansvarig på Edge Emballage – från att tidigare ha varit inhyrd konsult på företaget sedan i november 2019.

– Vi är mycket nöjda med Linda och genom att anställa henne enkom för att arbeta för oss, så får vi en kontinuitet i vårt ekonomiarbete och en kraft som helhjärtat kan vara med och utveckla oss på det här området, säger Niklas Johansson.

Även Linda gläds åt nyordningen.
– Det ska bli riktigt kul att få vara med Edge på den framtida resan. Just det där att kunna gå in på djupet. Jag ser genom en del nya rutiner och en tydligare struktur en stor potential till förändringar som kan leda till förbättringar. Sammantaget kommer det att leda till ökad effektivisering och en säkrare hantering.

Berätta om din bakgrund!
– Jag har jobbat med ekonomi under ett 20-tal år och senast som konsult på Aspia.

Varför fastnade du för Edge?
– Härliga människor, en stor vilja och ett engagemang för att växa och bli än bättre. Företaget befinner sig i en mycket spännande expansionsfas. Dessutom gillar jag utmaningar och tror mig kunna tillföra kompetens som bidrar till vidare utveckling. Lägg därtill den familjära stämningen och att det är nära till snabba beslut.

Vem är Linda Borg?
– Jag är 46 år och bor i Alingsås.

Och vad gör du på fritiden?
– Jag gillar att umgås med familj och vänner och kanske lite träning när lusten faller på.

Välkommen till Edge!
– Tack. Jag är redan i full gång;-)

Publicerades: 2020-21-09