Ytterligare förstärkningar i truppen

Eddie-Maria

Med Maria Blomqvist-Nordgren och Dennis Yngve som nytillskott sedan i januari förstärks Edge Emballage laguppställning ytterligare. Maria går in på positionen innesälj och order, medan Dennis tar sig an rollen som produktionsoptimerare.

Maria har en bakgrund i bageribranschen med bland annat fem år på Lennartssons Bageri i Alingsås och dessförinnan 15 år i familjeföretaget Östadkulle Hembageri. På de tidigare arbetsbeskrivningarna har det stått både administrativ och operativ tjänstgöring, varför hon är väl bekant med dagens uppgifter.

Varför blev det då Edge Emballage?
– Vi på Lennartssons Bageri satt ju som grannar till Edge inne i Alingsås och när bageriverksamheten avvecklades så fick jag en förfrågan om att börja hos dem istället. Något jag tackade ja till.

Och hur trivs du?
– Jättebra. Trevliga arbetskolleger och roliga arbetsuppgifter.

Vem är Maria?
– Jag är en Östadkulletjej som bor i just Östadkulle med man och fyra barn varav två är utflugna. Då flera av barnen är aktiva inom fotbollen så läggs mycket av fritiden på det.

Dennis å sin sida gillar golf – när han inte jobbar, vill säga. Detta ihop med sin fru, nu när deras vuxna barn är utflugna. Dennis har varit hemmahörande i Vårgårda i hela sitt liv, men har nu i och med steget till Edge i Fly vågat ta sig utanför 50-skyltarna, som han säger och skrattar. I sin yrkeskarriär har han ett brokigt förflutet.

Berätta!
–  Närmast kommer jag från en tjänst som kvalitetsansvarig på Steeltech där jag jobbade ett drygt år. Dessförinnan har jag varit anställd på såväl Sundolitt som Arcaflex och Autoliv samt inom bemanningsvärlden. I grund och botten är jag utbildad produktionstekniker och inom logistik.

Varför Edge Emballage?
– De sökte folk och jag pratade med Niklas och blev nyfiken. Edge är ett mycket spännande företag med en enorm potential och jag tror att jag med min erfarenhet kan tillföra en hel del.

Vad ska du då göra?
– Min titel är produktionsoptimerare och min huvudsakliga uppgift är att just jobba med produktionsoptimering samt CAD-ritning.

Och det där med trivseln?
– Jag trivs kanonbra. Som sagt – ett spännande företag med många duktiga medarbetare.

Vi säger välkomna till Maria och Dennis och hoppas att de ska trivas!

Publicerades: 2020-30-03