Nya unga krafter i produktionen

En Edge Emballage nyanställda som ger tummen upp

Med oss i produktionen sedan semestern har vi numera Viktor Johansson och Malcolm Stenbäck på provanställning under sex månader. Två vakna killar som kommer direkt från skolbänken och som brinner för att lära nytt. Duon kastades in i hetluften per omgående efter en truckutbildning på Borås Truckservice under två dagar i augusti – och nu verkar det som om dom aldrig gjort annat än att ha kört truck…

– För mig var det kanonbra att få ett jobb med fasta rutiner direkt efter avslutade gymnasiestudier, säger Malcolm.

– Det ger mig en chans att spara lite pengar, då min högsta önskan på sikt är att utbilda mig till polis. Men just nu trivs jag bra på Edge, säger Malcolm och skrattar innan han skyndar iväg i sin truck.

 

På bilden syns Malcolm Stenbäck som trivs med att köra truck på sin nya arbetsplats.

Publicerades: 2019-20-11