Edge Emballage – ett Vänföretag!

Jul_Edge_NY

Istället för julklappar väljer Edge Emballage i år att stödja Barncancerfondens viktiga verksamhet genom att bli ett så kallat Vänföretag!

– Genom insatsen hoppas vi kunna bidra till att Barncancerfonden får möjlighet att nå sitt övergripande mål, som går ut på att alla barn som drabbas av cancer skall bli friska igen och få leva ett fullgott liv, säger Niklas Johansson.

 

Fakta Barncancerfondens Vänföretag

Barncancerfonden är medfinansiär i nära 90% av alla forskningsprojekt om barncancer. Verksamheten är helt beroende av frivilligt stöd från privatpersoner och företag. Utöver forskning finansierar Barncancerfonden vård, vårdutveckling, stöd till drabbade familjer samt informationsspridning.

Läs mer på: www.barncancerfondensvanforetag.se

Publicerades: december 4, 2017