Vi söker truckförare!

Edge_171024

Edge Emballage AB är ett företag i Alingsås som tillverkar och återvinner träemballage. Vi kan tillsammans med våra samarbetspartner erbjuda våra kunder ett heltäckande utbud av industriemballage och olika företagstjänster. I dagens expansiva skede arbetar vi ständigt med att utveckla företaget och söker därför en truckförare till vår nya Logistikavdelning.
Vi kan erbjuda dig ett arbete där du kan utvecklas i en strukturerad, sund och bra arbetsmiljö. Vi är 26 anställda i varierande ålder och nationalitet varför det är önskvärt att du kan kommunicera på engelska.
Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång så fokus på bra samarbetsförmåga och god sammanhållning är nyckeln till framgång för oss.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer till största delen att bestå av lossning och lastning av träemballage i ett högt tempo och med stort fokus på noggrannhet och struktur. En inspirerande och utvecklande roll för rätt person.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av motviktstruck samt erfarenhet av att jobba på lager. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är noggrann, ambitiös och driven. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående.
Är du rätt person för oss? Skicka in din ansökan till www.soderco.se
Välkommen med din ansökan!

 

 

Publicerades: oktober 26, 2017