Nytt system för ökad effektivitet

AktivtITRapportering

Nyligen tecknade vi på Edge Emballage ett nytt IT-avtal med SystemAndersson. Konceptet som går under namnet Aktiv IT 5.5 erbjuder tjänster inom alltifrån tidsrapportering, produktionsplanering, inköp och beläggning till materialhantering. Med hjälp av det nya systemet kommer produktionspersonalen att via digitala skärmar tydligt se vilka jobb som står i turordning. Man kommer även att kunna plocka fram ritningar och beskrivningar som säkerställer att man har den senaste utgåvan. Som montör blir det också möjligt att följa sina arbeten genom tidsrapporteringen samt hur man ligger till mot uppställda produktionsmål. Vi är övertygade om att detta sammantaget kommer att bidra till att vi kan arbeta ännu effektivare och säkrare i framtiden.

Publicerades: januari 12, 2017