Edge tecknar avtal med Paroc

Parainen-warehouse-4

Nyligen tecknade Edge Emballage avtal med Paroc gällande lastpallar till företagets anläggning i Skövde. Avtalet sträcker sig initialt över två år och omfattar 19 olika palltyper.
– Det känns jättekul att teckna avtal med en så framstående aktör inom isoleringsbranschen. Ett förtroende som vi hoppas ger mersmak, säger Niklas Johansson.
Paroc Group är en internationell tillverkare av stenullsisolering. Huvudkontoret ligger i Finland, och man har produktionsanläggningar i fem länder samt säljkontor i inte mindre än 14 länder. Paroc har utvecklat sitt produktionskunnande ända sedan 1930-talet och idag är man den ledande leverantören av isolering i Finland, Sverige och Baltikum.
Produkter, som säljs under varumärket PAROC® och levereras i paket märkta med de lättigenkännliga röd-vita ränderna, omfattar byggisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter.
Paroc utvecklar och leder byggkoncept, gör energisparande renoveringar för passivhus, renoveringar som sänker husens energiförbrukning och utsläpp, samtidigt som de höjer boendekomforten.
Kunder är alltifrån byggare av enfamiljshus och arkitekter till entreprenörer, återförsäljare och industriella byggare.

Publicerades: november 24, 2016