Edge lyfte AHK till seger

Edge_AHK-sponsorresa_21_nov

Onsdag 21 november åkte några hundra AHK-supportrar till Partille för att stötta Alingsås HK mot de svenska mästarna Sävehof. Niklas och Christer från Edge Embalage åkte med en fullsatt sponsorbuss ner och hemresan var munter.

– Sicken seger mot Sävehof! Det har nästan varit svårt att beskriva stämningen för folk som inte var där, säger en glad Christer Hallén dagen efter.

Matchen var målrik och det var jämt de första 50 minuterna. Men det var AHK som kopplade greppet i slutet och vann med 36-32. Stor matchhjälte var blott 18-årige Jesper Konradsson som levererade smörpassningar och sylvassa avslut i parti och minut. Dessutom kom målvakten Mikael Aggefors in i andra halvlek och var en bidragande orsak till segern med en räddningsprocent på imponerande 48 %.

Läs mer om matchen.

Edge Emballage är från och med 2012 bronssponsor till Alingsås Handbollklubb.

Publicerades: november 26, 2012