Vårgårdamässan 20–21 april

COI.pyramid

Vårgårdamässan arrangeras för nionde året och det är Center Of Innovation som står som huvudman och platsen är Tångahallen.

Edge Emballage är på plats och finns att besöka i monter F19.

Mässans målsättning är att skapa en folkfest där människor möts och umgås och fatta del av berikande och intressanta arrangemang med underhållning och aktiviteter, med företagen i spetsen och föreningar som förgyller vår fritid.

Mässan kommer att ge många bevis på en hel rad av intressanta företag med alla dess produkter och tjänster. Det är av stor vikt och betydelse med just ert deltagande. På scenen kommer det att serveras ett gediget underhållsprogram så missa inte dessa dagar.

Sopplunch och invigning fredag kl. 12.00.

See you in Vårgårda!

Vårgårdamässans hemsida

Publicerades: april 12, 2012